Vacature waarnemend huisarts/ Hidha

Vaste Waarnemer of HIDHA gezocht!

 

Wij zijn wij per direct op zoek naar een waarnemer of HIDHA.

 

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit 4 maatschapsleden, 1 Hidha, 2 vaste waarnemers, 2 praktijkmanagers, 3 POH-S, 2 POH-GGZ, en 10 assistentes. Met dit team verlenen wij zorg aan het gehele dorp Prinsenbeek en een enkeling daarbuiten (13.000 patiënten). Het betreft een moderne, goed georganiseerde praktijk. We werken met Medicom en zijn NPA-geaccrediteerd. Wij vormen onze eigen HAGRO. We hebben korte lijnen met de thuiszorg en paramedici in de regio.

 

Prinsenbeek is een Brabants dorp met een groot buitengebied, met in de nabijheid alle faciliteiten van de stad Breda. Het dorp ligt pal aan de A16 en is dus ook vanuit Rotterdam goed aan te reizen. De populatie is voor het overgrote merendeel autochtoon, met een bovengemiddeld hoge sociaaleconomische status. Prinsenbeek staat bekend om zijn actieve verenigingsleven, waarvan het Beekse Karnaval natuurlijk een prachtig voorbeeld is!

 

Op de praktijk heerst een informele sfeer, waar er, naast gewerkt, zeker ook gelachen mag worden! Wij vinden het belangrijk om elkaar, ondanks de grootte van de praktijk, niet uit het oog te verliezen en hechten dan ook waarde aan gezamenlijke koffie en lunchmomenten. Als waarnemer/HIDHA zul je altijd samen werken met meerdere collega’s; je bent dus nooit alleen op de praktijk.

 

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een vaste waarnemer of HIDHA voor 3 dagen per week. We zoeken een enthousiaste en betrokken collega die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en zich graag voor langere tijd aan de praktijk wil binden om continuïteit van zorg te kunnen waarborgen.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke afwisselende baan
  • Een prettige werksfeer en een fijn team
  • Een moderne, goed georganiseerde praktijk
  • Een gezellig Brabants dorp met dito populatie
  • Een marktconform salaris

 

Geïnteresseerd?

Heeft het bovenstaande je interesse gewekt, dan kunnen we ons voorstellen dat je meer wilt weten over ons of onze praktijk. Neem gerust contact op bij vragen! Stuur een mail of bel/app met Esther Pooters-Zuidema via: e.pooters@huisartsenprinsenbeek.nl of 0618745870

 

Direct een brief schrijven mag natuurlijk ook!

Stuur je motivatie en curriculum vitae naar bovenstaand emailadres. We nemen dan spoedig contact met je op!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Esther Pooters-Zuidema

Bart van de Ven

Bram van der Velden

Onno Veldhuizen

HZG Breda Thuisdok